• Firma
 • Ydelser
 • Kontakt
 • Har du spørgsmål, eller ønsker du at drøfte dit behov for vores assistance, er du velkommen til at kontakte os. Kontakt os

  PMI test

  Vi har stor erfaring med PMI test, og vi kan derfor være behjælpelige inden for alle typer PMI-opgaver.

  Der er i dag stigende efterspørgsel på ståltyper med særlige egenskaber; flere ståltyper og metallegeringer bliver lanceret på markedet, hvilket øger risikoen for forveksling. Ydermere forsøger virksomhedernes økonomibevidste indkøbere at købe ”billigt ind”, hvilket øger risikoen for, at stålleverancen ikke lever op til den bestilte/forventede materialekvalitet.

  Ønsker du en hurtig metode til sortering af forskellige materialekvaliteter og/eller en sikkerhed for, at materialet overholder specifikationerne, er en PMI test i mange tilfælde løsningen.

  Hvad er en PMI Test?

  En PMI test er en metode til at sortere, teste og fastslå en specifik ståltype og dets kemiske sammensætning.

  Typiske PMI opgaver kan f.eks. være materialeidentifikation af højtlegeret stål, lavtlegeret stål, nikkellegeringer, titanlegeringer, kobberlegeringer, aluminiumslegeringer etc.

  At PMI teste emner er en god, hurtig og billig undersøgelsesmetode og giver dig som kunde en sikkerhed for, at dine produkter overholder de kemiske krav til materialet.

  PMI instrumentet

  En PMI test er baseret på røntgenteknologi, hvilket bevirker, at testen er ikke-destruktiv og dermed ikke efterlader mærker på produktet.

  Værktøjet, der anvendes til en PMI test, er et håndholdt mobilt instrument, hvormed dele af en eksisterende konstruktion, med snævre adgangsforhold, ofte kan testes.

  Instrumentet har høj nøjagtighed, hvor sortering af f.eks. AISI 304 og AISI 316 kan udføres med stor nøjagtighed.

  Vores PMI instrument giver også mulighed for at analysere et specifikt område, der f.eks. er oplagt i forbindelse med PMI test af mindre svejsesømme.

  Vi kvalitetssikrer vores PMI test efter samme metode som vores OES-analyser (spektralanalyser). Dette sker ved at jævnføre emnet med kendte referenceklodser, der ligner de afprøvede emners kemiske sammensætning.

  Ønsker du som kunde en rapport over PMI resultaterne, udarbejder vi en professionel og veldokumenteret rapport med de nødvendige oplysninger og resultater.